Momenteel repeteren we de Mis 'misericordias Domini' van Josef Rheinberger. Dit is een 4-stemmige mis met orgelbegeleiding. Op zaterdag 20 mei om 19.00 uur zingen we deze mis in de Sint Jan in Den Bosch.

In het weekend van 9, 10 en 11 juni is het Poolse mannenkoor Agricola bij ons op bezoek. Dit koor is verbonden aan de Landbouwuniversiteit van Krakau en staat onder leiding van Joanna Gutowska - Kuzmicz.
Samen geven we op zaterdag 10 juni om 20.30 uur een concert in de Petrus en Pauluskerk in Tilburg. Tijdens dit concert zingen we een stuk dat speciaal voor het Zuid Nederlands Kamerkoor en Agricola is gecomponeerd door Anna Roclawska-Musialczyk, de Cantate Domino. Een bijzonder stuk, omdat het geschreven is voor gemengd koor én mannenkoor. Daarnaast zingen we op dit concert een Requiem geschreven door onze eigen dirigent, Paul van Gulick.
Tijdens het concert worden we begeleid op orgel door Jelena Bazova. Als solist treedt op Evelyne Bohen.

Zondagmiddag 5 november geven we ons najaarsconcert met als thema 'Schoonheid en Troost'. In dezelfde maand luisteren we twee keer de mis op, één keer in de Petrus en Pauluskerk in Tilburg en één keer in de Lambertuskerk in Udenhout.

Voor de kerst zingen we traditiegetrouw een kerstconcert in een verzorgingstehuis. Dit jaar zingen we op 14 december bij de Zusters van Liefde.