Welkom bij het Zuid-Nederlands Kamerkoor!

Op onze website willen wij u mee laten genieten met de sfeer van ons koor. Saamhorigheid en zangkwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Het Zuid-Nederlands Kamerkoor zingt op verschillende locaties in de omgeving van Tilburg. Waar en wanneer? Dat kunt u vinden op de pagina Concerten. U bent van harte welkom.

Dit alles wordt ons mede mogelijk gemaakt door onze Sponsoren en Subsidiënten.

Het laatste nieuws

Op 13 en 14 maart zong het Zuid-Nederlands Kamerkoor de Johannes Passion van J.S. Bach. Meer informatie leest u hier.

Van 23 t/m 28 oktober 2015 was het koor op koorreis naar Krakow. Onder het thema 'Building Bridges' werd een groots concert gegeven met twee Poolse en een Engels koor. Voor een samenvatting van dit concert klik hier .

Voor een sfeerimpressie van onze uitvoering van het Ave Verum en het Te Deum van Mozart met Brabant Sinfonia in november 2014 klik hier.